Personvernerklæring

Velkommen til Job Norway NUF. Vi verdsetter ditt privatliv og er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi håndterer dataene dine mens vi respekterer ditt privatliv og dine rettigheter.

Forpliktelse til personvern
Job Norway NUF tar personvernet til sine kunder, kandidater og besøkende på alvor. Vi er dedikert til å opprettholde kundens privatliv og sikre alle personopplysninger vi mottar. Denne policyen forklarer hvordan informasjonen du sender til oss under rekrutteringsprosessen blir håndtert. Vi vil sørge for at informasjonen du sender til oss under rekrutteringsprosessen forblir privat og kun brukes til formålene som er angitt i denne policyen.

Datainnsamling og behandling

Job Norway samler inn personopplysninger under de tjenestene vi tilbyr og i rekrutteringsprosessen. Disse opplysningene innhentes med ditt samtykke og kan inkludere informasjon som navn, adresse, nasjonalitet, e-postadresse, telefonnummer, arbeidserfaring og utdanningsdetaljer. Kunder har full tilgang til sine data og kan administrere bruken av dem.

Vi behandler personopplysninger for å tilby våre tjenester og lette rekrutteringsprosessen, som inkluderer:

  1. Samsvarende dine personopplysninger med ledige stillinger.
  2. Hjelpe deg med å finne stillingen som passer best for deg.
  3. Holde deg informert om Job Norway sine tjenester, nyheter og utviklinger innen ditt valgte felt.

Profilering

Vi lager en jobbsøkerprofil basert på informasjonen du oppgir. Formålet med jobbsøkerprofilen er å tilby deg den best mulige servicen. Når vi vet hva du er interessert i, kan vi tilby deg jobber og profesjonelt innhold som artikler, blogginnlegg og tips til jobbsøk som samsvarer med dine interesser.

I tillegg til informasjonen du oppgir for profilering, bruker vi dataene vi mottar fra informasjonskapsler. Gjennom informasjonskapsler får vi informasjon om f.eks. oppførselen til en bestemt nettleser på siden (sider som lastes inn, tid brukt på sidene, enhet som brukes og lokasjon).


Sensitive data mottatt og behandlet
Job Norway mottar og behandler sensitive personopplysninger bare i den grad det er nødvendig for å sikre at det overholder lovkrav, for eksempel under lovene om like muligheter, asyl, helse og innvandringslovgivning.


Samtykke
Ved å bruke dette nettstedet og ved å gi dine opplysninger til Job Norway, samtykker du til at selskapet samler inn og behandler sensitive personopplysninger som du har oppgitt. Dette inkluderer å avsløre denne informasjonen til potensielle arbeidsgivere og kunder i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

Tredjepart og deling

Job Norway deler eller leier ikke ut personlig informasjon til tredjepart med mindre:

  • Kandidaten gir eksplisitt samtykke til å dele informasjon med våre kunders organisasjoner.
  • Kandidater søker ansettelse hos en tredjepartsorganisasjon gjennom Job Norways tjenester, og tredjepartsorganisasjonen ber om informasjon for evaluering.
  • Det er nødvendig å levere et produkt eller en tjeneste som kandidaten har bedt om.
  • Job Norway er forpliktet til å gjøre det i henhold til lovprosesser eller som svar på en rettskjennelse eller legitim forespørsel fra en relevant myndighet.

Markedsføring

Job Norway NUF kan bruke informasjonen som er samlet inn om deg til markedsføringsformål for å forbedre din opplevelse og gi relevant innhold. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, å vise innhold på tredjeparts nettsteder og plattformer, sende sporadiske e-poster om åpne stillinger, eller dele innhold relatert til arbeid og liv som kan være av interesse for deg.

Selv om vi av og til kan sende markedsførings-e-poster, vil vi aldri kontakte deg for markedsføringsformål via telefonanrop. Videre forplikter vi oss til ikke å dele telefonnummeret ditt, e-postadressen din eller annen informasjon med tredjepart for at de skal bruke det i sine direkte markedsføringsinnsatser.

Job Norway har som mål å sikre at våre markedsføringspraksiser er i samsvar med dine preferanser, og du har muligheten til å administrere dine kommunikasjonsinnstillinger når som helst. Hvis du ønsker å melde deg av markedsføringskommunikasjonen, kan du gjøre det ved å følge instruksjonene som er angitt i våre markedsførings-e-poster, eller ved å kontakte oss direkte.

Databeskyttelse
Sikkerheten til dine data er avgjørende for Job Norway. Tilgangen til dine personopplysninger er begrenset til vårt personale og klienten for å bistå med levering av våre tjenester og rekrutteringsprosessen.

Endringer i denne policyen
Job Norway kan endre vilkårene i denne personvernerklæringen for å forbedre våre tjenester. Hvis det skjer en vesentlig endring i måten vi bruker dine personopplysninger på, vil du bli varslet via e-post og gitt en lenke til en passende nettside der vi ber om ditt samtykke.

Fjerning av data
Job Norway vil lagre dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle forpliktelsen og samtykket. Klienten har rett til å bli glemt og trekke tilbake samtykke, enten ved å ringe oss eller sende oss en e-post.


Vi anerkjenner vår kritiske rolle i å beskytte personopplysninger på vegne av våre kunder, kandidater og alle medlemmer av Job Norway-partnerskapet. Vår forpliktelse er å sikre at alle personopplysninger som deles og behandles innen Job Norway, er beskyttet, private og sikre, i samsvar med den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) og annen databeskyttelseslovgivning.

nb_NONorsk bokmål
Skroll til toppen